Vi gjennomgår mange elektroniske spor, og dette betyr at vi også nødt til å spille mye norske spilleautomater. Dette betyr også at vi kommer til å se mye av spillfunksjoner fra en hel rekke på norgesautomaten innskuddsbonus. Så vi tenkte at det kunne være ganske kul idé å sette noen ideer sammen, basert på vår kjennskap til online spilleautomater, for å bygge den perfekte video slot.

La oss snakke om grafikken og lyden først. Sure, 3D-animasjoner er kult, og et høyt lydspor kan være ganske morsomt, i hvert fall for en stund til det blir kjedelig og repeterende. Men noen spor å gå veien for toppen. Soundtrack bør være musikk og effekter, og begge skal kunne slås av eller har volumet justeres uavhengig av hverandre. Grafisk, vil vi gjerne se mer bruk laget av hjul animasjoner; med dette mener vi den faktiske bevegelse av hjulene.

norgesautomaten

5 hjul med 25 gevinstlinjer høres bra ut, med en maksimal innsats på rundt 250 mynter hvis alle linjer er spilt på det maksimale antall mynter.

Wild symboler er lett, la oss gå med den tradisjonelle måten å spille norske spilleautomater som wild symboler fungerer, men med en forskjell. Hvis to eller flere jokere spinne i, så alle wild symboler til venstre for den siste wild symbol slå inn megawilds. Så hvis et wild symbol dråper i på hjul ett, og et vilt symbol dråper i på hjul tre, blir det en på hjul ett en megawild.

Scatter symboler er litt annerledes. Vi ønsker å se flere gratis spinn. Hva vi foreslår er at mange flere scatter symboler er lagt til hjulene, men bare belønne svært få gratis spins, kanskje ett eller to. Så ofte slots spiller ville få tre scattersymboler tildeling en gratis spinn, vil hver ekstra scatter symbol legge til én gratis spinn.

http://www.norskespilleautomateronline.com/norgesautomaten/

Vi ønsker en progressiv jackpot, men la oss gjøre dette til en svært sjelden funksjon. I utgangspunktet gi oss en standard nettcasino, men med en progressiv jackpot i bakgrunnen, som ikke er ment å være den viktigste grunnen til å spille i sporet.

Bonusfunksjoner bør være mindre distraherende, absolutt ikke en fullverdig side spill. De bør heller ikke ta mer enn rundt 10-15 sekunder å fullføre, så vi komme tilbake til hjulene raskt.

Vi tror som oppsummerer ting opp, dette er den perfekte online slot for oss, og det er et par norske spilleautomater rundt som allerede inneholder ett eller flere av disse funksjonene, vi ønsker bare å ta dem alle sammen.